Thuissituatie

Eenieders thuissituatie is een belangrijke basis in het leven. Thuis is een rustpunt. Thuis is een ontlaat- en oplaatpunt. Maar als dan Thuis niet Thuis voelt, dan blijft je spanningsniveau hoger.

Het niet Thuis voelen kan vele oorzaken hebben. Spanningen van en tussen mensen, bepaalde energie die niet fijn is. Energie die je niet voelt maar waar je onbewust toch op reageert.  Het zijn vaak bepaalde energieën in huis die je niet zomaar kunt plaatsen. Ik zal hieronder proberen uit te leggen welke verstorende energie er in huis kan zijn.

Verschil voelen van energie….   Vergelijk maar eens je gevoel als je een cafe binnen komt ten opzichte van als je een kerk binnen loopt.
Vele van jullie herkennen wel het gevoel wat je voelt als je bij iemand binnen komt waar net ruzie geweest is in huis. Dat voel je op één of andere manier.  Zulk soort energie kan in huis hangen en verstorend zijn. Ook als er spanningen zijn bij gezinsleden kan dit bepaalde energie oproepen en dat kan in huis blijven hangen en weer verstorend zijn voor andere bewonders.

Een Waterader is ook zo’n energie die verstorend kan zijn. Als je bed op een waterader staat kan dat je nachtrust al verstoren.
Wateraders zijn gewoon waterstromen door de aarde. En omdat die constant dezelfde kant op stromen komt er een soort straling vrij. Op het moment dat die straling boven de grond komt kan dat verstorend werken op ons lichaam en geest.  Sommige mensen hebben er geen last van en sommige mensen juist heel erg.

Voorbeeld van een client

Nadat je bij ons langs geweest ben en je ding gedaan hebt in ons huis, is er gelukkig toch e.e.a. verandert.
Om te beginnen is het “malen” in mijn hoofd beduidend minder geworden, slaap sneller weer in als ik ’s nachts wakker ben geweest.
Het meest frappante is wel dat ik op een gegeven moment tot de ontdekking kwam dat ik alles weer kon met mijn arm zonder dat het pijn deed, is gewoon compleet genezen. Mijn man (die hier niet in gelooft) die altijd een dekentje op zijn voeten wilde omdat hij ’s nachts koude voeten kreeg, zei na de tweede nacht tot mijn grote verbazing dat het niet meer nodig was!!! Kortom, het is niet voor niets geweest, en dat is fijn om te horen voor jou denk ik.

Wat ook kan zijn is dat er Entiteiten in huis of gebouw rondhangen. Als dit is kan dit behoorlijk verstorend zijn op het gezinsleven. Vaak merk ik dat kinderen ’s nachts wakker worden door deze geestes energieën .  Als ik die energieën voel dan ik die gelukkig doorsturen zodat ze niet meer verstorend kunnen zijn.

Hier een bijzondere ervaring die mij gesterkt heeft om dit werk te gaan en blijven doen

Een vraag of ik ook energie kon veranderen in een woning.  In dit huis was namelijk iets vreemds met de zolder. De zolder was eigenlijk een slaapkamer maar geen van de 3 kinderen wilde daar gaan slapen.  Daarom hadden ze maar een speelkamer gemaakt van de zolder. Maar helaas de kinderen waren telken zo beneden en wilde daar niet spelen.
Ik ben naar de zolder geweest en heb daar mijn ding gedaan. ( ik noem het ook altijd zo..dat ik me ding doe.)
De beste test of het geholpen had was om de kinderen naar zolder te sturen om te spelen als ze thuis zouden komen van school.
Zo gezegd, zo gedaan en de kinderen bleven lekker boven spelen. Uiteindelijk is er weer een slaapkamer van gemaakt en is iemand weer blij met een eigen slaapkamer.

Een huisbezoek wordt meestal aangevraagd bij o.a.:

  • Slapeloze nachten van kinderen / baby’s
  • Koude wind in huis
  • Onverklaarbare lichamelijke klachten
  • Onverklaarbare gebeurtenissen in huis. (lamp knippert, radio speelt plotseling, etc)
  • Huilbaby’s
  • Geen fijn gevoel in bepaalde delen van het huis
  • Bedrijfs resultaten zakken zomaar zonder reden
  • Onrustig gevoel op de werkplek

 

Een investering in een huisbezoek is 135 euro (per 01-01-2022 145 euro)  voor een ‘normale’ woning, met daarnaast mogelijk reiskosten- en reistijdvergoeding.  Het totale bedrag bereken ik graag voor je.
Bedrijven op aanvraag.

Login / Register