Behandelingen

In mijn praktijk werk ik met diverse behandelmethodes. Welke methode ik inzet is afhankelijk van de klacht en de wens van jou. Regelmatig laten we ook ter plekke gebeuren wat gebeuren moet op dat moment. Wat op dat moment goed voelt, dat doen we.

Zo kan een Coach/bewustwordings gesprek al wonderen verrichten.  Zeker bij Persoonlijke ontwikkelingen en bij Stress gerelateerde klachten. Dan is het belangrijk om zelfinzicht te krijgen en bewust te worden van jezelf. Maar alleen bewustworden is niet voldoende. Het duidelijk krijgen hoe je daar dan anders mee om kan gaan is zeker zo belangrijk tijdens een coachgesprek.

Een Energetische behandeling is vaak een grote toegevoegde waarde om direct ontspanning te ervaren en het hele lichaam en energetische systeem weer in balans te brengen.  Door met mijn handen af te stemmen op jouw energieveld in – en om het lichaam merk je dat er iets verandert.  Door deze behandeling kunnen lichamelijke en geestelijke klachten opgelost worden.

Soms gaat het om de energie in huis. En dan kom ik naar jou toe om bijvoorbeeld wateraders op te sporen of te voelen hoe de energie in huis is.  En natuurlijk direct de energie veranderen zodat je daar geen last meer van hebt.

Om snel inzicht te krijgen in jezelf of in een probleem van een kind, dan kan een fotolezing al volstaan. Via die foto kan ik al veel informatie geven of invoelen wat het beste is om te doen.  Dit doe ik vaak bij kleinere kinderen die niet goed slapen.  Ook bij examenstress werk ik via een foto. Dit laatste is zelfs geheel gratis.

Kijk voor de verschillende methodes verder bij de 4 hoofdgroepen op de hoofdpagina

Login / Register