Klant ervaringen

Ervaringen van klanten zijn belangrijk. Zonder goede ervaringen kan ik niet verder. Daarnaast kunnen er ook tips bij zitten die je nu al verder kunnen helpen.

Klantervaringen spreken vaak beter aan omdat die geschreven zijn door de klant zelf. Op eigen manier en met eigen woorden. Dit zorgt ervoor dat er betere herkenningspunten zijn voor iemand die nog niet die stap heeft kunnen/durven zetten. Wil jij ook jouw ervaring delen met andere mensen, mail me dan je ervaring met het verzoek om dit te plaatsen op de site (plaatsing wordt, als je dit wilt, anoniem gedaan).

profielfoto-207x300

Hoi Henk,

Via deze weg willen wij je laten weten dat we ondanks het coronavirus toch ons uiterste best doen om positief te blijven.
We gaan iedere dag 2 uur de bossen in voor een wandeling op afstand.Halverwege zoeken we een mooi plekje aan het water of in het gras om een meditatie oefening te doen die we vanuit de cursus bij jou hebben mogen opnemen met onze telefoon.
Even een moment voor ons zelf,even tot rust komen om zo  vol nieuwe enenrgie de dag  beginnen.
We beseffen ons nu des te meer hoe waardevol deze kleine momentjes zijn, bedankt voor wat je ons hebt meegegeven.
Hopelijk tot snel,groetjes Lucienne en Ingrid

 

Lucienne en Ingrid, 26-03-2020

  • Ik heb het hele burn-out traject, van constatering tot en met herstel, op een zeer positieve manier onder begeleiding van Henk doorlopen.
  • Na enkele slapeloze nachten heeft Henk me tijdens het eerste gesprek laten zien wat er met me aan de hand was. Hiervan had ik zelf op dat moment nog geen idee. Het is een pijnlijke constatering dat het juist jou overkomt, maar na het inzicht verkregen uit het gesprek met Henk en de bijbehorende “energiebehandeling”, kon ik ’s nachts weer slapen!
  • Zelf wist ik niet wat ik kon verwachten van het herstelproces, sterker nog, ik wist niet hoe het kwam dat dit me was overkomen. Met behulp van de gesprekken met Henk heb ik inzicht gekregen in de patronen die de veroorzakers waren van mijn burn-out. Daarnaast heeft Henk me, op basis van zijn kennis en eigen ervaringen, van week tot week geholpen met mijn eigen verwachtingen, wat gebeurt er met mijn lichaam, hoe ga ik ermee om. Op het moment dat het je overkomt dacht ik er na een week of 4 weer vanaf te zijn.
  • De handvatten die ik tijdens de coaching heb gekregen maken nu nog steeds deel uit van mijn dagelijkse routine.
  • Bewustwording van de werking van de energiehuishouding van mijn eigen lichaam. Wat kost energie, hoe ga ik om met energievreters
  • Alles staat of valt met focus en het maken van keuzen op zakelijk en sociaal vlak. Je kunt niet alles meemaken.
  • Het woord “balans” staat nu centraal in mijn leven. Dit betekent een goede balans tussen werk, privé, gezin, lichaam en geest. Voorheen pakte ik alles op wat ik leuk vond, zonder te bekijken of dit wel goed voor me was. Nu heb ik mijn eigen prioriteitstelling in mijn leven bepaald en redeneer op alle vlakken vanuit deze prioriteitstelling. Is een activiteit goed voor me, valt het binnen mijn prioriteitstelling en past het in mijn agenda, dan pak ik hem op. Deze werkwijze heeft me doen inzien dat veel zaken die ik voorheen wel oppakte, me meer energie kosten dan dat ze opleveren. Tegenwoordig maak ik zonder twijfel keuzen. Nee is een prima antwoord.
  • “Luister naar het fluisteren van je lijf, dan hoeft het niet te schreeuwen.”

Dag Henk,

 

Een tiental dagen geleden kocht ik bij jou een magneten armband en een magnetisch hartje.

Ik heb je toen beloofd dat ik je feedback zou geven. Dit is de bedoeling van deze reactie.

Misschien eens een korte schets van mijn gezondheidsproblemen. In2000 onderging ik een hystrectomie voor A-typische dysplasie. In 2004 werd ik geopereerd aan mijn rug voor discus hernia. Tengevolge van deze rugoperatie heb ik tot op heden last van neuropatische pijn in mijn rechter been omdat de zenuw voor de operatie te lang gekneld was. In 2012 onderging ik een tweede rugoperatie waarbij 3 wervels gefixeerd werden. Daarna kreeg ik eveneens last van neuropatische pijn maar nu ook in het linkerbeen. Eind 2016 tenslotte kreeg ik een eerste aanval van poly-arthritis d.i. ontsteking van de gewrichten over het ganse lichaam. Regelmatig heb ik daardoor pijn in de gewrichten.

Ik heb het hartje bevestigd thv mijn sacro-iliacale gewrichten dus lage rug . De pijn is onder kontrole sindsdien niettegenstaande ik mijn rug niet gespaard heb. Vorig WE heb ik zelfs zware dozen versleurd. Ik had maandag pijn in mijn spieren maar niet in de gewrichten. Raar maar waar. De armband draag ik rond mijn rechter pols. Daar heb ik regelmatig pijn tengevolge van arthrose in de duim.

 

De pijn is verdwenen en de ontsteking ook. Ik kon natuurlijk ook een paar weken ontstekkingremmers nemen en dan was de pijn en de ontsteking ook wel verdwenen, maar voor hoelang???? Ook op de neuropatische pijn heeft de magneet en het koper effekt. Vroeger kon ik in bed niet op de zij slapen omwille van pijn thv de zijkant van mijn voeten en thv de tenen. Nu kan ik opnieuw op beide zijden slapen.

 

De eerste 2 dagen heb ik last gehad van lichte hoofdpijn, door wat meer water te drinken is de hoofdpijn verdwenen. Verder heb ik geen nevenwerkingen ondervonden.

 

Bedankt Henk voor je goede raad. Ik voel mij stukken beter. Ik zal ook nog een bijkomende bestelling doen om alle pijnpunten tegelijkertijd te kunnen behandelen.

Els, 01-07-2018

Henk,

Al na de eerste behandeling kon ik zeggen dat ik meer rust in mijn lichaam en geest ervaar dan na welke therapie en/of medicatie ook die ik ooit gehad heb.

Hier ben ik zo blij mee. Dank je wel.. Tot de volgende keer.

W, 06-06-2018

Ik heb in al die jaren de bezoeken aan jouw praktijk ervaren als inspirerend , zeer waardevol.  Meer zelfinzicht gekregen. Je bent rustgevend en hebt een voortreffelijk luisterend oor. Na 40 jaar chronisch verkouden te zijn is dat weg na 1 bezoek/behandeling van jou, Henk. Nu 10 jaar later nog steeds niet verkouden geweest. En de energetix Rugbandage is echt GEWELDIG, helpt me echt goed.

Jannie, 06-06-2017

Beste Henk, fijn dat het zo goed gaat met je praktijk, dat verdien jij ook. Ik heb namelijk aan mijn sessie bij jou veel gehad. Met name aan zelf inzicht en ook meer vertrouwen in mijn leven. Mijn armband draag ik de hele dag, van al mijn sieraden is dat mijn meest geliefde stuk.

Paula, 17-09-2017

Ik wil zeggen dat het hartje en grote hart in bed ons helpen tegen krampen.

Franka, 18-06-2016

Nadat je bij ons langs geweest ben en je ding gedaan hebt in ons huis, is er gelukkig toch e.e.a. verandert.
Om te beginnen is het “malen” in mijn hoofd beduidend minder geworden, slaap sneller weer in als ik ’s nachts wakker ben geweest.
Het meest frappante is wel dat ik op een gegeven moment tot de ontdekking kwam dat ik alles weer kon met mijn arm zonder dat het pijn deed, is gewoon compleet genezen.
Mijn man (die hier niet in gelooft) die altijd een dekentje op zijn voeten wilde omdat hij ’s nachts koude voeten kreeg, zei na de tweede nacht tot mijn grote verbazing dat het niet meer nodig was!!!
Kortom, het is niet voor niets geweest, en dat is fijn om te horen voor jou denk ik.

Helga, 17-07-2015

Ik ben zo blij dat ik de cursus “Omgaan met energie in het dagelijks leven” heb gedaan. Ik wordt er stil van als ik ervaar wat er met me gebeurde vandaag. Tijdens het werk had ik last van mijn rechter bovenbeen en heup. Ik ben gaan mediteren, een oefening die ik tijdens de cursus bij je had geleerd, de pijn was weg en heb mijn werk gewoon af kunnen maken. Prachtige ervaring.

Angelique, 09-06-2014

Ik wilde even je hierbij laten weten dat mijn hartje super werkt bij me. Ik heb een nieuwe gekregen omdat die oude van me kapot was gegaan. Ik had t hartje afgegeven en meteen 2 dagen naderhand had ik blaasontsteking. Ik dacht nee dit kan geen toeval zijn. 3 dagen daarna heb ik mijn nieuwe gekregen en nergens geen last meer van gehad. Moet zeggen dat ik nu sinds dit hartje geen blaasontsteking meer gehad heb. Ben BLIJ met dit resultaat.

Esther, 10-10-2013

Login / Register