Klant ervaringen

Klant ervaringen

Ervaringen van klanten zijn belangrijk. Zonder goede ervaringen kan ik niet verder. Daarnaast kunnen er ook tips bij zitten die je nu al verder kunnen helpen.

Klantervaringen spreken vaak beter aan omdat die geschreven zijn door de klant zelf. Op eigen manier en met eigen woorden. Dit zorgt ervoor dat er betere herkenningspunten zijn voor iemand die nog niet die stap heeft kunnen/durven zetten. Wil jij ook jouw ervaring delen met andere mensen, mail me dan je ervaring met het verzoek om dit te plaatsen op de site (plaatsing wordt, als je dit wilt, anoniem gedaan).

profielfoto-207x300

Ik heb in al die jaren de bezoeken aan jouw praktijk ervaren als inspirerend , zeer waardevol.  Meer zelfinzicht gekregen. Je bent rustgevend en hebt een voortreffelijk luisterend oor. Na 40 jaar chronisch verkouden te zijn is dat weg na 1 bezoek/behandeling van jou, Henk. Nu 10 jaar later nog steeds niet verkouden geweest. En de energetix Rugbandage is echt GEWELDIG, helpt me echt goed.

Jannie, 06-06-2017

Beste Henk, fijn dat het zo goed gaat met je praktijk, dat verdien jij ook. Ik heb namelijk aan mijn sessie bij jou veel gehad. Met name aan zelf inzicht en ook meer vertrouwen in mijn leven. Mijn armband draag ik de hele dag, van al mijn sieraden is dat mijn meest geliefde stuk.

Paula, 17-09-2017

Ik wil zeggen dat het hartje en grote hart in bed ons helpen tegen krampen.

Franka, 18-06-2016

Nadat je bij ons langs geweest ben en je ding gedaan hebt in ons huis, is er gelukkig toch e.e.a. verandert.
Om te beginnen is het “malen” in mijn hoofd beduidend minder geworden, slaap sneller weer in als ik ’s nachts wakker ben geweest.
Het meest frappante is wel dat ik op een gegeven moment tot de ontdekking kwam dat ik alles weer kon met mijn arm zonder dat het pijn deed, is gewoon compleet genezen.
Mijn man (die hier niet in gelooft) die altijd een dekentje op zijn voeten wilde omdat hij ’s nachts koude voeten kreeg, zei na de tweede nacht tot mijn grote verbazing dat het niet meer nodig was!!!
Kortom, het is niet voor niets geweest, en dat is fijn om te horen voor jou denk ik.

Helga, 17-07-2015

Ik ben zo blij dat ik de cursus “Omgaan met energie in het dagelijks leven” heb gedaan. Ik wordt er stil van als ik ervaar wat er met me gebeurde vandaag. Tijdens het werk had ik last van mijn rechter bovenbeen en heup. Ik ben gaan mediteren, een oefening die ik tijdens de cursus bij je had geleerd, de pijn was weg en heb mijn werk gewoon af kunnen maken. Prachtige ervaring.

Angelique, 09-06-2014

Ik wilde even je hierbij laten weten dat mijn hartje super werkt bij me. Ik heb een nieuwe gekregen omdat die oude van me kapot was gegaan. Ik had t hartje afgegeven en meteen 2 dagen naderhand had ik blaasontsteking. Ik dacht nee dit kan geen toeval zijn. 3 dagen daarna heb ik mijn nieuwe gekregen en nergens geen last meer van gehad. Moet zeggen dat ik nu sinds dit hartje geen blaasontsteking meer gehad heb. Ben BLIJ met dit resultaat.

Esther, 10-10-2013