Stress

Stress

Bij stressgerelateerde klachten is het goed om zeer bewust te worden van wat stress voor jou betekent en wanneer bij jou stress ontstaat.

Stress ontstaat op een paar manieren: In Noodsituaties ervaren we stress en dat is maar goed want dan kunnen we snel handelen. Maar in het dagelijkse leven waar eigenlijk geen Noodsituatie is, ervaren we stress op het moment dat de werkelijkheid niet voldoet aan de verwachting. Dus wanneer we teveel van onszelf verwachten of wanneer iemand anders teveel van ons verwacht. Dan ontstaat er stress. Stress betekent lichamelijk en geestelijke spanning. Dit kun je langere tijd volhouden maar zal eens klachten geven. Ervaar je lichamelijke en/of geestelijke klachten? Dan is een Energetische behandeling een goed middel om snel ontspanning te ervaren.

Een energetische behandeling wordt altijd gestart met een persoonlijk bewustwordingsgesprek.  Na dit gesprek is er de mogelijkheid voor de unieke energetische behandeling. Tijdens die behandeling neem ik spanning weg uit je lichaam en geest (een ontspannen moment van ongeveer 20 à 30 minuten). Na die behandeling bespreken we wat we beide ervaren hebben tijdens de behandeling.

Doel van deze behandelmethode is om steeds bewuster te worden hoe je stress kunt voorkomen met de bijbehorende tips.

De Energetische behandeling wordt vaak ingezet bij

  • Lichamelijke klachten waarvoor je al vaak mee naar de arts bent geweest
  • Burn-Out klachten
  • Moeite met Prikkelverwerking (Hooggevoelig/sensitief)
  • Slecht slapen
  • Persoonlijke groei

Een investering in een Energetische behandeling is voor Particulieren 60 euro (max 1,5 uur)

Voor bedrijven op aanvraag.