Stress

Bij stressgerelateerde klachten is het goed om zeer bewust te worden van wat stress voor jou betekent en wanneer bij jou stress ontstaat.

Stress ontstaat op een paar manieren: In Noodsituaties ervaren we stress en dat is maar goed want dan kunnen we snel handelen. Maar in het dagelijkse leven waar eigenlijk geen Noodsituatie is, ervaren we stress op het moment dat de werkelijkheid niet voldoet aan de verwachting. Dus wanneer we teveel van onszelf verwachten of wanneer iemand anders teveel van ons verwacht. Dan ontstaat er stress. Stress betekent lichamelijk en geestelijke spanning. Dit kun je lange tijd volhouden maar zal eens klachten geven. Ervaar je lichamelijke en/of geestelijke klachten? Dan is een Energetische behandeling een goed middel om snel ontspanning te ervaren.

Ben je inmiddels in een Burn Out terecht gekomen?  Of heb je het idee dat je er tegenaan zit? Merk je dat jouw energie verandert is en dat je er geen invloed meer op hebt? Dan is het fijn als er iemand kan meekijken in jouw leven.

Opnieuw bewust worden van je eigen energievelden en weten hoe je daar beter mee kan omgaan.  Uit ervaring weet ik dat goede begeleiding in dit proces is zeer belangrijk om in de toekomst beter je grenzen te kunnen bewaken.

De combinatie van een goed gesprek en daarna een Energetische behandeling blijkt uit ervaring een perfecte combi te zijn. In het gesprek wordt je bewust van allerlei persoonlijke zaken.  De nieuwe inzichten geven ruimte in je hoofd en dat ga je lichamelijk voelen. Na het gesprek krijg je (indien gewenst) een Energetische behandeling. Met deze unieke behandelmethode ervaar je dat ook jij spanning kan loslaten. Hier ervaar je rust in jezelf en je gaat merken dat er na de behandeling een ballast van je schouders af is.  En ontspanning is zeer belangrijk in een periode van teveel stress.

Er is tijd genoeg voor elk consult. Ik neem de tijd voor je…
Stel gerust al je vragen via een mail.

De Energetische behandeling wordt vaak ingezet bij

  • Lichamelijke klachten waarvoor je al vaak mee naar de arts bent geweest
  • Burn-Out klachten
  • Moeite met Prikkelverwerking (Hooggevoelig/sensitief)
  • Slecht slapen
  • Persoonlijke groei

Een investering in een Energetische behandeling is voor Particulieren 85 euro (max 1,5 uur) (per 01-01-2022 90 euro)

Voor bedrijven op aanvraag.

Login / Register