Hooggevoeligheid

Steeds meer mensen ontdekken dat ze overprikkelt raken door het leven. Niet alleen volwassenen maar zeker ook kinderen. Ons energieveld raakt overbelast door de hoeveelheid prikkels die we binnen krijgen. Omdat onze Aura verstoort raakt nemen we nog sneller prikkels op. Ons lichaam en de geest krijgen dit niet verwerkt in een nachtje.

Met hooggevoeligheid bedoel ik eigenlijk prikkelverwerking.

Hooggevoeligheid en Hoogsensitief zijn termen die zeer actueel zijn. Gelukkig is het onderwerp steeds vaker bespreekbaar.

Door de drukte van je bestaan krijg je veel prikkels binnen. En al die prikkels moeten ook verwerkt worden. Als het niet lukt om ze goed te verwerken kun je ander gedrag gaan vertonen. Dan kun je bijvoorbeeld boos worden, slecht slapen, niet goed concentreren, steeds moe zijn, buikklachten, en nog veel meer lichamelijk en geestelijke verstoringen.

Door jezelf eens helemaal te ontladen van die overtollige prikkels kom je weer dicht bij je eigen basis en kan je lichaam en geest weer beter functioneren.

Ontladen kan op verschillende manieren maar soms lukt dat gewoon niet voor jezelf. Dan is de hulp van iemand anders een verstandige keuze.

Bij kinderen merk ik de effecten al na het afstemmen op een foto. Tijdens het afstemmen op een foto voel ik wat er met die persoon aan de hand is. Hierop kan ik advies geven om dingen te veranderen. Tijdens het afstemmen merkt het kind meestal al dat er iets verandert. Dit kan voldoende zijn om bijvoorbeeld weer volledige nachtrust terug te krijgen.

Soms is een energetische behandeling een betere keuze maar dat voel ik aan de foto wel.

Hooggevoeligheid komt zeker ook voor bij oudere kinderen en volwassenen. Als volwassene, is het verstandig om voor een energetische behandeling te kiezen om een teveel aan prikkels los te kunnen laten en weer bewust te worden waar deze prikkels vandaan komen. Maar nog belangrijker is om manieren te vinden om een overprikkeling te voorkomen. “Wat kun je zelf doen?” is altijd de vraag tijdens een behandeling.

Twijfel jij of je hooggevoelig bent?

Heb je vragen over dit onderwerp?

Maak jij je zorgen om je kind?

Neem dan gerust contact op. Een mailtje sturen kan de eerste stap zijn van een relaxter leven.

Een Fotolezing wordt vaak ingezet bij:

  • Slapeloze nachten
  • Examenstress (Gratis)
  • Om snel inzicht te krijgen in een persoonlijke situatie
  • Hooggevoelige kinderen
  • Hoogsensitieve kinderen

Een investering in een fotolezing is voor particulieren 30 euro. (per 01-01-2022 35 euro)

Login / Register