Persoonlijke ontwikkeling

Als jij het gevoel hebt dat je meer kunt dan wat je nu doet, of dat het leven anders kan dan zoals het nu gaat, dan denk ik in Persoonlijke Ontwikkeling. Je wil meer en je wil het anders, maar je weet niet hoe of het lukt gewoon niet.   Hiervoor moet je meestal buiten je comfortzone en dat roept spanning op.

Hiervoor kunnen we natuurlijk ook energetische behandelingen inzetten, maar soms is alleen het coachen voldoende, net wat bij jou past.

Tijdens de coachgesprekken bespreken waar je op dit moment staat. Wat is er gebeurd, wat is er verandert en waar zitten de knelpunten op dit moment. Persoonlijke ontwikkeling is meestal een traject; nooit vooraf vastgesteld, maar altijd afgestemd op jouw ontwikkeling.

Bewustwording en hoe om te gaan met die bewustwording zijn het belangrijkste tijdens deze gesprekken.  Regelmatig zul je denken…. Dat had ik zelf kunnen bedenken….  En dat is wat ik ook  precies probeer te ontwikkelen bij jou.

Tevens heb ik door de jaren heen een cursus ontwikkelt welke je bewust maakt van Energie en hoe je dit kan inzetten in je dagelijkse leven. Kijk in de agenda voor cursus data en meer info. Of stuur me een mail.

Coachgesprekken worden regelmatig ingezet bij:

  • Burn-Out klachten
  • Verandering van werk
  • Als vertrouwens persoon
  • Levens veranderingen die plotseling zich aandienen
  • Het gevoel hebben van vast te zitten in je huidige bestaan en het graag wil veranderen
  • Hoe om te gaan met hooggevoeligheid en hoogsensitiviteit als volwassenen

Een investering in een Coachgesprek is voor particulieren 85 euro (max 1,5 uur) (per 01-01-2022 90 euro)

Voor bedrijven op aanvraag

Tevens heb ik door de jaren heen een cursus ontwikkelt welke je bewust maakt van Energie en hoe je dit kan inzetten in je dagelijkse leven. Kijk in de agenda voor cursus data en meer info of stuur me een mail

Login / Register