Hulpmiddelen

In mijn praktijk werk ik met hulpmiddelen, waaronder Energetix Magneetsieraden.

Mijn eigen ervaringen met Energetix magneetproducten zijn snel herstel van mijn schouderklachten. Rustigere benen na een avond sieraden presenteren.  Sneller herstel van klachten als ik ziek ben. Maar een belangrijk deel is ook dat ik beter slaap. Vandaar mijn enthousiasme over dit product.

Op www.my-energetix.nl vindt u meer info en kunt u zelfs online bestellen zonder verzendkosten via www.henkvdzanden.energetix.tv

Indien u zelf dit product wil (bij)verkopen, neem dan rechtstreeks contact op met mij. Op bovengenoemde sites staat hiervoor ook meer info.

Zechsal Magnesiumproducten

Wist u dat Magnesium in de top drie staat van de meest essentiele levensbehoeftes van de mens?

Magnesium vervult een hoofdrol in onze energiehuishouding: Het is van vitaal belang voor meer dan 350 enzymatische processen. Een goed magnesiumgehalte in het lihcaam is de basis voor een goede gezondheid. Teveel magnesium wordt meteen door het lichaam afgescheiden. Echter, veel mensen hebben geen overschot maar een tekort aan magnesium.

Herkomst

Zechsal komt rechtstreeks uit de zuiverste en meest geconcentreerde magnesiumbron ter wereld. Deze bron ligt in Trips Compagnie in Groningen. Het komt van 1600 meter diepte en wordt gewonnen volgens een geborgd en gecertificeerd proces. De producten zijn 100% natuurlijk, bevatten geen conserveermiddelen en zijn niet getest op dieren.

Zechsal verlicht en ontspant bij:

Stress

Reumatische aandoeningen

Spierpijn en kramp (o.a. restless legs)

Vermoeidheid en slapeloosheid

Huidaandoeningen (psoriasis, eczeem), jeuk en schilfers

Werking

Daarnaast zijn er ook sterke aanwijzingen dat Zechsal werkt bij hartritmestoornissen, hoofdpijn en depressie.

De werkzame stof is magnesium(chloride), na zuurstof en water de derde levensbehoefte van de mens. Magnesium bevordert meer dan 350 lichaamsprocessen.

Veel mensen hebben ongemerkt een magnesiumtekort. Dat komt doordat ons voedsel steeds minder magnesium bevat en ons dieet niet altijd voldoende divers is. Mensen met bovengenoemde klachten hebben vaak behoefte aan extra magnesium. Dit geldt ook voor sporters, zwangere vrouwen en vrouwen in de overgang.

Zechsal wordt via de huid opgenomen en gaat rechtstreeks naar de cellen waar het moet zijn. Pillen komen in het maagdarmkanaal, waar veel van de effectiviteit verloren gaat. Slechts een klein deel wordt opgenomen. Bovendien kunnen pillen maagklachten en diarree veroorzaken. De werkzame stof in Zechsal is magnesiumchloride. Orale supplementen bevatten andere magnesiumverbindingen, die minder lichaamseigen zijn. In de maag worden ze allemaal omgezet in chloride. Zechsal is dus al lichaamseigen.

Niet gebruiken bij een lage hartslag en bij ernstige nieraandoeningen. Bij twijfel over de combinatie met medicijnen, altijd eerst uw arts raadplegen. Niet gebruiken op open plekken. Het kan geen kwaad, maar bijt wel. Prikkelen kan ook optreden wanneer men Zechsal net begint te gebruiken. Als dit erg vervelend is kan het eerst worden verdund met water, daarna langzaam de dosering opvoeren.

Spierpijn of kramp

Bij spierpijn of kramp geeft Zechsal vaak onmiddellijk effect. Ook als ontspannings- of slaapmiddel merken de meeste mensen al effect bij de eerste keer. Voor het overige is (bij aanbevolen gebruik) binnen twee weken effect te verwachten.

Bestel je via de webshop van Zechsal? Gebruik dan altijd de kortingscode ZANDEN , dan krijg je van mij 10% webshopkorting.

Meer info of bestellen op www.zechsal.eu.

Behandelen is goed,  zelfredzaam zijn is beter. Door het dragen van magneten streven we naar onderstaande verbeterpunten:

  • Langer profijt van behandelingen
  • Betere doorbloeding doordat de bloedcellen ontclusteren
  • Beter geaard zijn
  • Meer energie krijgen
  • Beter beschermd tegen Electrosmog
  • Verhogen van het immuunsysteem
  • Verlagen van de spierspanning
  • Beter doorbloeden van organen
  • Betere controle bij Hooggevoeligheid en Hoogsensitiviteit
Zechsal
Zechsal producten
Zechsal tegen puistjes