De praktijk

Budgetcoach

Coach/Counsellor

Back to Basic

Persoonlijke ontwikkeling

Vanuit een Spirituele gedachte bekijk ik alle situaties en breng het onbegrijpelijke en Niet tastbare Back to Basic, zodat je hier dagelijks het voordeel van kan ervaren.

Sinds 2004 ben ik bewust geworden dat alles energie is. Zowel tastbaar als niet tastbaar. We kunnen een teveel aan energie hebben en een tekort. In deze periode heb ik gemerkt dat ik die energie kan veranderen zodat iemand weer lekkerder in z’n vel zit.

Hier ben ik mezelf toen in gaan verdiepen en heeft geresulteerd dat ik nu een mooie praktijk heb waar ik mensen met allerlei hulpvragen kan helpen.

Nadat ik zelf een paar keer een BurnOut gehad heb, ben ik Zelfstandig ondernemer geworden. Ik ervaar de vrijheid groter dan de onzekerheid die het ondernemerschap met zich meebrengt. Deze BurnOut periodes hebben mij ontwikkelt tot een ervaringsdeskundige op dit gebied.

Ik heb een agrarische en administratieve achtergrond. Ik heb lang gewerkt als Administratief Coördinator voor diverse Detailhandelsbedrijven. Mijn voldoening was telkens als ik iemand van de medewerkers een persoonlijke groei zag maken. Van onzekerheid naar groot zelfvertrouwen in het werk.
Die voldoening heb ik nu elke dag in mijn praktijk.

Het begon bij een bekende

Die persoon kon geen tranen in de ogen krijgen. Dit was een gevolg van een eerdere operatie aan de ogen. Die operatie was 14 jaar geleden. Daarna is er nog een operatie geweest aan de traanbuizen om die weer op gang te krijgen. Helaas zonder resultaat.  Nadat ik een energetische behandeling had uitgevoerd kreeg ik 2 dagen later een telefoontje van de client, dat de traanbuizen weer werkte. Het was wel een traan van de wind, maar het was een traan en dat was al 14 jaar niet meer geweest.
Dit heeft zoveel impact gegeven. Mijn gedachtes waren:  “Als dit kan, dan kan er veel meer.

– 2016

Opleiding Budgetcoaching gevolgd. Dit heb ik gedaan, omdat ik merkte dat ook het financiele deel een belangrijke invloed kan hebben op de keuzes die we maken in het leven.

 

– 2012

Naast het Energetisch werk en het coachen heb ik in mijn praktijk gezondheidsproducten die ondersteunend zijn aan het herstel en ontwikkeling van lichaam en geest.

 

– 2010

Opleiding Coach/counsellor gevolgd bij de Academie voor Coaching en Counseling.

 

– 2004

Actief in het begeleiden van mensen in hun persoonlijke ontwikkeling.  Zowel door het coachen / bewustwordings gesprekken als door het werken met Energievelden, in en om het lichaam, breng ik processen op gang die ervoor zorgen dat je stappen kunt maken in je leven en daardoor meer levensvreugde kunt ervaren.

 

– 2001

Diverse cursussen  en trainingen gevolgd over hoe ik moet omgaan met mijn eigen energie en hoe ik dat kan doorgeven aan anderen.

Login / Register